top of page

Testimonials

Through coaching I have gained self-awareness of my actions and the impact of them in my life, not only work. I can and should actively seek change, even if the goal is not always so clear. I have learned it is important to keep good care of my own mind. I haven’t really noticed how exhausted I have been.Best bit in coaching for me has been self-confidence boost at work and understanding the impact of my own actions on my life.  One can affect other persons every day life only so much, but your own so much more. I will from now on have time for myself.

- TIMO, LEADER IN IT

Through our coaching I have learned to reflect myself. How to earlier take initiative when noticing and feeling any alarms or behavior that tells me I’m steering in an unhealthy direction for my wellbeing.

I have found how to grow my confidence in people. Understanding how important it is to connect with colleges on a much deeper level earlier to be able to have the desired level of communication.

The best bit in coaching for me has been  to see how coaching helps in a systematic way to focus more on myself in a more predictable way, that improves my wellbeing and toolkit for myself and how I function and how to keep it in a healthy balance instead of swinging wildly and unpredictably in my moods caused by my anxiousness about controlling the situation.

Now I’m not a control freak in that sense, the issue is more that the outcome is enough in what is needed to be, its enough that the outcome is good (period), and it’s a solid base to build performance on in the future.  

 

- CHRISTIAN, TEAM LEADER IN IT

After coaching I have better understanding on my strengths and how to use them and succeed in my life. I understand that my negative thoughts are just made up in my mind and are not the truth. My focus is now more on seeing things in a positive way.I have learned to be more proud of things that I have done and I am doing right now.I have learned that I am driven, self-organised, creative and open minded. I am the best version of myself when I feed my enthusiasm and use it as a tool to success in life. I will focus on things that are valuable to me.  
 
The best bit of coaching has been just sitting down together and talk about me, who I am as a person and remind myself of my values, purpose, vision that I easily forget on everyday life.

 

 

- JAN-ERIK, IT PROFESSIONAL

Coachingin tuloksena ymmärsin, etten voi jatkaa työssäni enää ollenkaan, koska en voi siellä hyvin. Arvoni ovat kirkastuneet, ja uskallan rohkeammin käyttää niitä miettiessäni jatkotavoitteitani. Olen heittänyt työstä ja työympäristöstä tulevan stressin roskakoriin.

Minussa on taas paljon enemmän iloa ja hymyä, samoin toiveikkuutta. Alkutavoitteeni oli saada selville, mitä oikein haluan jatkossa tehdä työkseni, sillä en ole varma, haluanko edes jatkaa nykyisessä ammatissani. Nyt selkeä ja tarkka tavoite ei ole niin tärkeää, koska taidan rakentaa sitä tulevaisuuden työtäni pikkuhiljaa.

Coachingissa parasta on ollut se, että saa jutella ja analysoida asioita toisen ihmisen kanssa. Että ajatukset ja teot muuttuvat kirkkaammiksi ja positiivisiksi. Parasta on se, että on joku, joka tukee teoissa ja sparraa ajatuksissa.
 

- SANNA, VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Coaching oli alkusysäys oman itsensä pohtimiselle ja tuntuu että tästä matka vasta alkaa, rohkeammin, avoimemmin, kuuntelemalla itseä ja omia tarpeita ja toiveita elämässä.

Nyt uskallan ajatella elämästä niin että se on meillä jokaisella erilainen. Ei tarvitse tehdä niin kuin muut tekevät tai että sen pitäisi mennä jonkun tietyn kaavan mukaan tietyssä putkessa tasapaksusti, vaan että elämässä on erilaisia polkuja ja vaiheita. Meillä jokaisella on se oma polku mitä kuljemme. Keskityn jatkossa siihen kuka aidosti olen ja mitkä ovat vahvuuksiani ja eniten minua itseäni, en siihen mitä en osaa. Teen rohkeammin niitä asioita mistä haaveilen. En mieti että en uskalla. Olen avoimempi. Sanon ääneen mielummin kuin vaikenen tai jätän oman mielipiteen sanomatta, uskallan olla eri mieltä. Ei ole kiire mihinkään.

Mielestäni valmennuksessa on ollut hyvä ja turvallista olla, luottamuksellinen tunne kaikissa keskusteluissa ja on ollut helppoa keskustella ns. vaikeistakin asioista.
 

- TIINA, MYYNTIJOHTAJA

Coachingin myötä olen saanut lisää rohkeutta. Olen alkanut näkemään enemmän enemmän mahdollisuuksia ja uskomaan hieman enemmän itseeni. Oma ajatusmaailma on muuttunut, tunnistan ja tunnustan itselleni tietyt asiat omaan työni liittyen ja hyväksyn sen, että tahdon muutosta.

Uskallan miettiä, mitä ihan oikeasti haluan ja tehdä toimenpiteitä niitä haaveita kohti. Voin tavoitella sitä mitä haluan. Olen rohkea ja minussa on potentiaalia. Muut voivat arvostaa sitä millainen olen ja mitä osaan. Pitää uskaltaa ja ei saa jäädä lillumaan paikalleen, jos ei tunnu hyvältä!!! Oma hyvinvointi on tärkeää!

Parasta coaching suhteessamme on ollut haastaminen ja rohkaisu!! Sä haastat sopivasti, et painosta liikaa, mutta sen verran, että sillä on vaikutusta. Se on ollut tosi antoisaa. Olen ollut pakotettu toimimaan, ilman että se tuntuu pakotetulta. Pidä tämä!
Sinulla valmentaja on ihana ihmisläheinen tyyli ja mahtava tapa kohdata ihmisiä!

- NIINA, KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Coachingissa olen selkeyttänyt omia kiinnostuksen kohteita ja päämäärää. Olen tehnyt tarkemman suunnitelman etenemisestä sekä töissä että opiskeluissa. Coachingin tuloksena mietin tarkemmin jokaisen asian yhteydessä, miten tämä tukee tavoitteitani ja toisaalta olen myös etsinyt esimerkiksi kursseja opiskellessa, joista uskon olevan hyötyä.

Kaikki on mahdollista oikeanlaisella motivaatiolla ja työnteolla. Olen oppinut erityisesti tunnistamaan niitä tekijöitä ja asioita, jotka motivoivat minua pidemmällä tähtäimellä. Pitkäjänteisyyttä.

Coachingissa parasta on ollut hyvät keskustelut ja uudet näkökulmat moneen asiaan. Harjoitukset, joissa on joutunut miettimään omia prioriteetteja ja suunnittelemaan pitkäjänteisesti. Kaikkea ei voi saada heti.

- MARIA, IT ASIANTUNTIJA

bottom of page