top of page

Tie Tasapainoon -valmennus

Tie Tasapainoon -valmennus on sinulle paikka pysähtyä pohtimaan kuka olet, mikä sinulle on tärkeää elämässä ja mikä on voimavarojesi tilanne tällä hetkellä. Pohdimme yhdessä kuinka voisit tasapanottaa omaa arkeasi, energiastasi ja voimavaroistasi huolehtien.

Registration is Closed
See other events
Tie Tasapainoon -valmennus
Tie Tasapainoon -valmennus

Time & Location

Jan 12, 2020, 11:30 AM – 1:30 PM

Hyvinvoinnin olohuone (rak. 20), Rykmentintie, 04300 Tuusula, Finland

About the event

Tie tasapainoon on valmennus sinulle, joka koet arjen tasapainon haasteellisena. Tämä aihe puhuttaa pääsääntöisesti kaikkia ihmisiä, jotka tunnen, mutta usein yritämme yksin selvitä haasteellisista jaksoista elämässä. Mutta niin ei tarvitse kuitenkaan olla. Sinä voit valita toisin. 

Tämä valmennus on sinulle paikka pysähtyä pohtimaan kuka olet, mikä sinulle on tärkeää elämässä ja mikä on voimavarojesi tilanne tällä hetkellä. Pohdimme yhdessä kuinka voisit tasapanottaa omaa arkeasi, energiastasi ja voimavaroistasi huolehtien. Valmennuksesta saat paljon tietoa, taitoja,työkaluja ja harjoituksia, joita voit hyödyntää valmennuksen aikana ja sen jälkeen.  

Tulemme työskentelemään mm. tietoisuustaitojen ja kehomieli yhteyden parissa, jotta saisit uudelleen kosketuksen omaan tunnemaailmaasi ja sisäiseen viisauteesi. Valmennuksen sisältö muokkautuu osallistujien tarpeiden mukaan. 

Kokoonnumme valmennuksiin 6 kertaa 2 tuntia kerrallaan Hyvinvoinnin Olohuoneessa Rykmentintiellä rakennuksessa 20. Tämän lisäksi voimme halutessamme perustaa meille ryhmän verkkoon. Kurssin kokonaishinta on 280 euroa ja laskutan sen toiveesi mukaan 1-3 osassa. Kurssille mahtuu mukaan mx 10 henkilöä. Ilmoittaudu marika@marikanikkinen.com osoitteeseen.

Valmennuspäivät ovat: 12.1., 26.1., 9.3., 23.3., 8.3. ja 22.3. aina klo 11.30-13.30.

Tickets

  • Tie tasapainoon -valmennus

    Voin laskuttaa valmennuksen hinnan 1-3 osassa, toiveesi mukaisesti.

    €280.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page