Co-Active Coaching Fulfillment valmennus


Fulfilment valmennuksen filosofia on, että jokaisella meillä on oikeus merkitykselliseen elämään. Näin ollen keskityimme valmennusviikonloppuna harjoittelemaan coaching menetelmiä, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme löytämään oman elämänsä tarkoituksen, tunnistamaan omat arvonsa ja elämään niiden mukaisesti ja löytämään oman sisäisen johtajamme, Minän, joka ohjaa meitä elämään oman merkityksemme mukaisesti. Fulfillment coachingin tarkoitus on saada muutos liikkeelle, tehdä mullistavia oivalluksia siitä mikä meille on elämässä tärkeintä ja tarttua toimeen.


Elämän tarkoituksesta kirjoitinkin jo aiemmin. Lähestyimme aihetta kolmella visualisointi- harjoituksella, joiden jälkeen jatkoimme pareittain coachaamalla toisiamme. Hieman yllättävää oli se, onnistuimme vartissa selkeyttämään toisen elämän tarkoituksen. Tämähän toki on ensimmäinen versio, joka sitten kehittyy elämän edetessä. Itselläni on ollut vaikeaa keskittyä visualisointiharjoituksiin, mutta nyt pikkuhiljaa olen alkanut onnistumaan niissäkin. Keskittyminen ja läsnäolo vaatii harjoittelua.


Itselleni viikonlopun huikeimpia oivalluksia oli matka omaan sisäiseen johtajaani, Minään. Joku voisi nyt ajatella, että kyllähän minä itseni tunnen, mutta minä en ole ennen osannut tunnistaa omaa sisäistä ääntäni näin vahvasti. Sisäisellä johtajalla, Minällä tarkoitan sisäistä viisautta, myötätuntoa, rohkeutta, selkeyttä ja varmuutta, joka meissä kaikissa asuu. Valtava allas voimia, mistä voimme ammentaa merkityksellisen elämän toteuttamiseen. Minän hyödyntäminen voi olla haastavaa, koska toinen sisäinen äänemme, sabotoija, hukuttaa sisäisen johtajamme hiljaiset kuiskaukset.


Elämän tarkoituksen ja erilaisten arvotyöstöjen jälkeen löysin yllättävän helposti yhteyden omaan minääni. Harjoittelimme tätä jälleen visualisoinnin avulla ja sen jälkeen pareittain coachaten. Todella mielenkiintoista. Itse tunnistan sen, että olen kuunnellut sisäistä ääntäni aika ajoin, mutta arjen aherruksessa ja kiireessä olen myöskin unohtanut niitä asioita, joista aidosti innostun ja haluan enemmän elämääni. Jokainen meistä voi kysyä elänkö täysillä omaa merkitystäni ja unelmaani? Kuka on kuskin paikalla sinun elämässäsi?


Arvot, sabotoija ja Minä vaativat oman bloginsa ja kirjoitan niistä lisää seuraavissa blogeissa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita coaching serfitioinnista edelleen suosittelen vahvasti CTI:n valmennuksia. Olen oppinut enemmän näiden päivien aikan kuin pitkään aikaan. Innostus, energia ja varmuus omasta suunnasta ovat myöskin valmennuksen helmiä.


CTI järjestää kuukausittain ilmaisia webinaareja coaching valmennuksista, kannattaa käydä kuulolla!


Ihania syyspäiviä!

Marika <3

0 comments